Instrumente de gestionare a datelor personale

Aceasta pagina va ofera instrumentele necesare pentru a va gestiona datele personale stocate in magazinul nostru
Dupa ce ati trimis o solicitare, va va fi trimis un e-mail cu un link pentru a autoriza solicitarea.

Primiti date personale

Va vom trimite o copie a tuturor datelor personale pe care le detinem. De asemenea, datele vor fi intr-un format obisnuit de citit, astfel incat sa il puteti utiliza pentru a-l transmite unui alt colector de date la alegere.

Editati/Rectificati datele

Pentru a va edita datele personale, trebuie sa va conectati la contul dvs.

Stergerea datelor

Datele dvs. personale, inclusiv contul si toate informatiile conexe (bonusuri, puncte de recompensa, istoricul comenzilor etc.) vor fi eliminate in totalitate din magazinul nostru. In cazul in care datele sunt inca necesare pentru ca noi sa preluam comanda dvs. sau sa ne indeplinim obligatiile care vi se impun in baza contractului dintre noi (returnarea unui produs, returnarea banilor etc.), nu vom putea satisface o astfel de cerere

Restrictionati procesarea datelor

Restrictionarea prelucrarii datelor este o alternativa la stergerea datelor: vom continua sa stocam datele dvs., dar nu o vom procesa pana nu ridicati restrictia. Nu veti putea accesa contul dvs. pana cand restrictia nu va fi ridicata. In cazul in care datele sunt inca necesare pentru ca noi sa preluam comanda dvs. sau sa ne indeplinim obligatiile care vi se impun in baza contractului dintre noi (returnarea unui produs, returnarea banilor etc.), nu vom putea satisface o astfel de cerere.

Anulati restrictionarea procesarii datelor

Restrictiile la prelucrarea datelor dvs. personale vor fi ridicate si vom putea sa le procesam.

Retrageti un consimtamant

Retragerea unui consimtamant de prelucrare a datelor dvs. personale, colectate pe baza consimtamantului (de exemplu, in scopuri de marketing direct) inseamna ca vom inceta prelucrarea acestor date in scopurile acordate de consimtamant si daca nu avem obligatii legale fata de dvs., cum ar fi procesarea comenzilor , toate datele dvs. personale vor fi eliminate din magazinul nostru (contul dvs. si toate informatiile conexe: bonusuri, puncte de recompensa, istoricul comenzilor etc.)
Adresa de e-mail va fi utilizata pentru a va identifica datele personale in magazinul nostru si pentru a trimite un cod de autorizare